Verfügbarkeit überprüfen

Unser Maskottchen Epke

Epke ist unser Maskottchen und kommt, um bei verschiedenen Aktivitäten zuzusehen und/oder mitzuspielen. Er wohnt gegenüber der Kantine in seinem kleinen Haus. Epke hat auch einen Briefkasten, in dem er gerne Post von Ihnen erhält. Wenn du also einen Brief oder eine schöne Zeichnung für Epke hast, wirf sie in seinen Briefkasten!

Epke zorgt voor vermaak voor jong en oud!

Epke is op de camping komen wonen, omdat hij al een tijdje rond zwierf in de buurt van de camping. Toen we Epke een keer op een regenachtig dag tegenkwamen in het bos was hij diep bedroefd: hij had geen huis en had niet veel vriendjes. De campingbaas vroeg of hij op de camping wilde komen wonen, maar dan moest hij er wel iets voor terugdoen, zoals helpen met activiteiten, spelen met de kinderen en vooral veel plezier maken.

Nadat hij een tijde bij de campingbaas in huis had geslapen was de campingbaas hem zat. Hij had zoveel takken en eikels en dennenappels meegenomen naar het huis van de campingbaas dat het hoog tijd werd dat hij op zijn eigen ging wonen. Nu woont hij tegenover de kantine in zijn huisje.

Kom hem eens bezoeken, een knuffel geven of ga samen met hem dansen op zijn eigen liedje! Altijd al een knuffel van Epke willen hebben? Er zijn nu ook Epke knuffels te verkrijgen bij de receptie. Zo heb je Epke altijd dicht bij je.

Ieder seizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd door Epke? Benieuwd naar de activiteiten tijdens jouw vakantie?

Bekijk ze hier!

Eurocamping Vessem Epke